Een Epervier Bralette

Lingerie maken, ik doe het nog niet lang maar het is een verslaving aan het worden. Tot voor kort was het moeilijk om materiaal te verkrijgen. Ik liet af en toe een grotere bestelling overkomen van Nederland. Steeds lastig als ik dan iets wou veranderen. De verzendkosten zijn hoog dus iets bijbestellen was niet handig.

Maar nu hebben 2 super knappe naaisters een perfecte samenwerking gevonden. Hari Ito zorgt voor mooie patroontjes (en workshops voor wie het ook wil leren!) en Small Bobbins voor het materiaal en informatie! En dat allemaal in Antwerpen! Perfect!

Het patroon

Ik mocht de Epervier Bralette testen. Een nieuw patroontje voor een super-goed-zittende Bralette.

Ik ben fan van het patroon. Na opmeten was mijn maat onmiddellijk duidelijk en hij zit goed! Er zijn veel mogelijkheden met het patroon. Je kan ontzettend veel combinaties maken waardoor je steeds een geheel ander resultaat krijgt.

Het patroon is er voor alle maten! Ook de grotere. Met de juiste materialen kan iedereen het dragen. Toch liever een beha met beugels? Ook hier is er een patroon voor: de Rafale bra!

Die heb ik een tijdje geleden al mogen testen. Ook een top model! Dit is echter nog maar mijn testversie, de cups zitten perfect maar ik maakte een fout in het midden. Helaas niet te herstellen dus ik maakte hem niet af. Dat heb je soms met testen. Maar ik heb ontzettend veel geleerd en het is een top patroon!

Dit is mijn onafgewerkte versie
Dit is de prachtige versie van Hari ito.

Het materiaal

Aangezien dit een test was, heb ik materiaal gebruikt dat ik al heb liggen.

Ik ging voor een sportieve eperview bralette. Aangezien ik hem als sportbralette wil gebruiken heb ik gekozen voor 2 stevige lycras, gevoerd met een mesh. Alles is afgewerkt met effen zwarte beha straps en slotje. De zwart-witte rekker onderaan en zwart-witte picot bovenaan geven het resultaat een speelse look.

Voor de rafale ging ik voor stevige lycra, in combinatie met zwarte mesh.

Kortom: ik ben fan! De Eperview is helemaal mijn ding! Hier komen er nog meer van. De rafale vind ik echt een super mooie beha, ik heb echter ondervonden dat ik tegenwoordig liever zonder beugel draag. Nu ik dat gewoon ben wil ik niet meer terug ๐Ÿ™‚

Ik deed ook net mijn 2de bestelling bij small Bobbins dus haar materiaal kan ik je ook snel tonen. ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.