Een coole peuter outfit

De mama van Finn had een outfit in gedachte maar vond het niet echt in de winkel. 🙂 Daarom werd ik ingeschakeld.

Stoer maar toch schattig, zwart-wit mag maar toch ook een andere kleur, en een vest 🙂 dat waren de criteria. Daar ging ik mee aan de slag.

Mama en Finn zijn tevreden en stiekem vind ik het ook een heel coole outfit, hij gaat nog eens voor mijn eigen patatje gemaakt worden!

De vest

Ik koos ervoor om de Olé vest van zonen 09 te maken. Fantastisch patroon, goede uitleg dus niet moeilijk om te maken. Ik maakte hem enkel zonder knopen, wat langer en zonder band onderaan. Zo is het meer een ‘overvest’.

Hoewel het vestje niet voor Seppe is gemaakt speelt hij wel even model. (Ik heb hem moeten omkopen met een koekje) Zo mooi, moet hij ook hebben. Nog een beetje te groot maar hij is er bijna. Hij past bijna in de zonen 09 patronen! Je zal dus weldra meer zien! 🙂

De kaki stof kocht ik bij de stoffenkamer, de zwarte bij julija’s.

 

Het broekje

Het broekje is een patroon dat ik al veel gebruikt heb, de Oliver pants. Maar met wat extra stof, wat stiksels en 2 knoopjes werd het nog stoerder gemaakt. Stofje kocht ik bij Guys naaicentrum.

De T-shirt

Ik moet bekennen. T-shirts maak ik slecht heel zelden zelf. Ik vind het niet zo een leuk jobke (weet eigenlijk niet goed waarom) en in hema koop je voor geen geld effen shirts.

Mama van Finn stuurde me een tekening door (van het internet gehaald waarschijnlijk). Dankzij mijn silhouette cameo en wat flex stond het er snel op.

Voila, een coole jongen. Nu wacht ik zelf nog op een aan foto 🙂 Ik ben benieuwd!

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

  1. Een prachtige outfit! Ik moet dringend aan de slag voor mijn Basje. Ik heb hier nog hopen tricot liggen zonder bestemming. Beetje last van drempelvrees, maar dat zal wel eens in orde komen zeker?

    Knap gedaan en schitterende stoffen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.