De Traverse handtas

Ik ben al eventjes aanย het zoeken achter een geschikte handtas. Ik heb er een aantal in de kast liggen maar geen enkele is perfect voor nu.

Ik koop handtassen met periodes. Momenteel wil ik er mijn bullet journal in krijgen en heb steeds een flesje water nodig (door de zwangerschap heb ik steeds meer dorst). Mijn prachtige kurkleren wallet moet erin passen samen met nog wat prulletjes. Plus hij moet zeker een schouderband hebben. Dit zijn de eisen van tegenwoordig ๐Ÿ™‚

Ik koop af en toe een handtas, geef er niet teveel geld aan uit zodat ik regelmatig kan wisselen. Toch had ik niets geschiktย in de kast (een typisch vrouwelijk probleem denk ik).

Toen ik haar handtas op instagram zag verschijnen zag ik mogelijkheden. Ik bekeek het patroon en 2 dagen later had ik mijn nieuwe handtas.

Hoe vinden jullie ze? ๐Ÿ™‚

 

Het patroon


Het is een leuk nieuw patroontje van Noodle-head. De Traverse Bag. (Ik maakte de regular version)

Ik volgde voor een keer mooi alle stapjes en vond het zeer leuk om te maken. Duidelijk en op zich niet al te moeilijk. Het zijn enkel een hoop patroondeeltjes, belangrijk om te onthouden hoe alles heet. Het patroon voorziet hiervoor zeer handige labeltjes!

Het zijn dus een hoop stapjes maar een leuk resultaat!

 

Tot hiertoe lijkt alles erin te passen. En alles krijgt een handige plaats waardoor mijn handtas eens geen grote rommel is! De flap vooraan is voor mijn gsm, de grote indeling voor wallet, bujo, rommeltjes en water. Het ritszakje achteraan voor sleutels. Zeer handig!

 

De stoffen en materialen


Ik probeer mijn stoffenverzameling te minderen. Ik kreeg onlangs weer een lading prachtige stoffen van mijn grootmoeder. Leuk maar dit maakt mijn kast te klein. Ik hoop jullie dus binnenkort veel maaksels te tonen uit stofjes die ik al heb liggen ๐Ÿ™‚

Dit stofje is er zo eentje, een stevige jeans, een restje. Geen idee waar ik het haalde. Het ligt al zeer lang in de kast :-).

(Ik kwam net niet toe waardoor het achterste gedeelte in stukjes genaaid werd. Vandaar de extra naad)

Om het een beetje te pimpen gebruikte ik stijkaplicaties die ik kocht bij fournituren.nl.ย  De vogel vind ik eerlijk gezegd het mooiste maar paste helaas niet op de voorkant. Maar nu kan ik de tas langs beide kanten dragen ๐Ÿ™‚

Ik gebruikte een prachtig zwart-wit katoentje van Pieke wieke.

 

Ik tevreden! Een klein beetje extra plek in de kast en een super handige handtas in de plaats! Binnenkort plaats ik zeker nog een ‘aan’foto en inhoudfoto op instagram dus wil je meer zien kan je me zeker daar vinden!

Wat je ook kan interesseren:

6 reacties

  1. Heel erg mooie tas, รฉcht iets voor mij… en ik vind de bloemapplicatie super! Helaas ben ik nog te veel ‘beginner’ om zoiets deftig in elkaar te zetten…

    1. Hey! Het is een werkje maar de uitleg is wel handig. Het Engels en de inches maken het misschien wat ingewikkeld als beginner. Ik ben begonnen met de tassen uit het boek mijn tas. Zeker een aanrader! ๐Ÿ˜€

  2. Waw, echt supermooi! Ik zag je foto op IG en wist direct dat ik de hele blogpost moest komen lezen ๐Ÿ™‚ En die applicaties zijn ook helemaal mijn ding en maken de tas echt af!

  3. schoon zeg! Heel leuk met die jeans en de applicaties erop! Hoe groot is die eigenlijk? Ziet er redelijk klein uit, maar als ik lees dat er een flesje en je BuJo in kan, zal dat misschien niet helemaal kloppen ๐Ÿ˜‰

    1. Hey! Hij is groter dan hij lijkt. Ik heb het net getest en zelfs mijn flow (het algekende supermooie magazine) past er mooi in. Hij kan dan enkel net niet dicht. Ik zal straks proberen een foto van alle inhoud te trekken, kan je het een beetje in vergelijking zien. ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.