De rugzak handtas

Er wordt hier meer genaaid dan geblogd momenteel. Een enorme blogachterstand hier. Maar vandaag is het weer een naaisel waar ik niet mee wil wachten, deze wil ik laten zien!
Eentje waar ik zelf enorm tevreden mee ben!

 

Mijn superhandige, elegante rugzakhandtas! De perfecte tas, handig met de kids en het past bij mijn favoriete jasje ๐Ÿ™‚

Het patroon


Het london backpackย  patroon van LBG studio kocht ik al een tijdje geleden. Eindelijk vond ik de tijd om het uit te testen.

Het patroontje is vrij gemakkelijk te maken en toch heeft het leuke details. De verstopte rits achteraan bijvoorbeeld, die geeft je tas een zeer afgewerkte look.

De achterzak loopt tot helemaal onderaan, dit zou ik volgende keer veranderen. Ik steek daar mijn gsm en sleutels, die hoeven niet zo diep te vallen vind ik. Dit is wel het enige dat ik zou veranderen aan de tas. Voor de rest: perfect ๐Ÿ™‚

Binnenin loopt je koord door de voering, leuk detail. Binnenin geen last van je koord. Daardat de 2 zakjes (binnen en buiten) voor extra lagen stof zorgen, blijft de tas goed rechtstaan op zichzelf.

Het materiaal


Ik lijk misschien ondertussen een reclame blog maar: nee ik ben niet gesponsord, ik ben gewoon enorme fan!

Dit gezegd zijnde: Mijn materiaal komt opnieuw voornamelijk van K-Bas: de webshop voor al je tassengerief.ย 

Ik gebruikte de waxed cotton, een stevige, waterafstotende stof. Een enorm leuk materiaal om mee te werken. Door de stevigheid van de stof heb ik ook geen versteviging moeten gebruiken. Enkel de bodem kreeg een extra laag decovil. Ik zag net dat er nieuwe kleuren cotton binnengekomen zijn, zeer verleidelijk!

Zelf het koordje en de ritsen vond ik bij K-bas. Enkel de voeringstof kocht ik elders, dit is een PiekeWieke aankoop.

Ik vind de tas perfect en handig ๐Ÿ™‚

De kleur past bij mijn vestje, de grote is ideaal, het materiaal kan tegen een stootje,…

Maar het handigste vind ik het gebruik in combinatie met deย  draagdoek.

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

    1. mijn excuses voor de late reactie, krijg je bericht nu pas door helaas. Het is inderdaad in het engels, de tekeningen zijn zelf niet duidelijk genoeg dus het is belangrijk dat je wel een beetje engels kent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.