De maya: een leuk topje/kleedje

Wikkelkleedjes of topjes zie je niet in mijn kleerkast. Eigenlijk geen idee, ik pas het gewoon nooit. Toen ik zag dat Blou patroontesters zocht voor hun Maya top/jurk vond ik het wel eens een leuke uitdaging. Patroontje testen en ineens zien of het bij mij past ๐Ÿ™‚

Het patroon


Het patroon zit super in elkaar. Wat ik het beste vind is de omschrijving hoe je u patroon perfect aanpast aan jou figuur. Zo leer je ineens een patroon aanpassen! Heel handig. De top is dan ook helemaal mijn maat!

Zoals ik al zei is dit een patroon van Blou. Het heet Maya en bestaat ook in een versie voor zwangere vrouwen!

Zeer tevreden van het patroon! Heel duidelijke uitleg, verschillende opties en mooi resultaat!

De stof


Ik kocht de stof bij Nostex in Wilrijk. Het is een effen paarse tricot. Niets speciaals dus ๐Ÿ™‚ Wel goede kwaliteit!

 

De conclusie: hoewel ik zeer tevreden ben van het patroon ga ik het topje nu nog niet dragen. Mijn na zwanger lichaam heeft nog een te groot buikje en ik haat het. De top is zeer vrouwelijk en eigenlijk ideaal voor mijn appel figuur. Maar ik voel me eerlijk gezegd nog beter in oversized! ๐Ÿ™‚

Wordt vervolgd dus maar eerst opnieuw vele kilo’s afvallen!

 

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. Doen waar je je goed in voelt, maar eigenlijk hoef je je (lichaam) niet te verstoppen hoor!!

    De top staat je goed trouwens, die kleur is volgens mij ook echt je ding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.