De ideale pyjama voor mijn kleintje

Het heeft een tijdje geduurd voor ik ze maakte. Ze leken zoveel werk. Maar nu ik vertrokken ben, ben ik verkocht!

De kruippakjes van Kiind zijn de ideale pyama’s voor Seppe! Handig in gebruik en veel minder naaiwerk dan ik had verwacht. ๐Ÿ™‚

Ik betrapte me al verschillende keren op het denken: “Kon hij maar stappen, rechtstaand zouden de kleertjes veel beter uitkomen op foto. Het hoofd van een bloggende mama kan soms bizar denken ๐Ÿ™‚

MAAR… Ik had er niet op gerekend dat mijn kleine kapoen geen seconde ging stilstaan ๐Ÿ™‚ Als je zou weten hoelang ik heb geprobeerd om hem te laten rechtstaan voor de witte muur, zou je me gewoon zot verklaren. (En dan nog 2 dagen achterย elkaar, want 2 verschillendeย pyjama’s) ย Het was een leuke bezigheid: hij vond het rechtzetten, achter mama aanlopen en de camera aanvallenย enorm plezant. Geen enkele onbewogen foto. ย Dus daarom: actie foto’s! ๐Ÿ™‚

img_5266

 

Het patroon


Je zag het patroon waarschijnlijk al op verschillende blogs. Ik maakte het zelf ook al eerder maar maakte toen een stomme fout met de nek. Belangrijk dat je de pijltjes bovenaan op elkaar legt! ๐Ÿ™‚

20161008_112152

20161008_112157

 

De stoffen


Ik werkte met leuke, zachte tricotjes. De pinguinen komen van Bambiblauw (als ik het me nog goed herinner). De oorsprong van de vosjes ben ik helaas compleet vergeten.

20161009_082324

Deze foto illustreert schitteren hoe avontuurlijk hij is. Seppe moet en zal op de lichtknop drukken ๐Ÿ™‚

20161009_082617

20161009_081937

img_5267

Zoals je ziet: er is hier een hoop actie in huis!

Wil je hem helemaal in actie zien? Ik zette eerder al een filmpje op instagram.

Wat je ook kan interesseren:

5 reacties

  1. Prachtige pyjamas. Hier ben ik er ook fan van. De dochter is vrij beweeglijk en dan blijft dit ten minste lekker en goed zitten. ๐Ÿ˜‰ en zo een toffe pyjamas als die van u vind je nergens anders!

  2. Ik weet het, super moeilijk de 1 jarige op foto krijgen, bij mij helemaal hetzelfde. Ella loopt heel de tijd naar me toe :-). Maar hoe schattig is jouw dutske <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.