De ideale jongensoutfit 1: De leather sweater

 

Seppe draagt verschillende kleren maar sommige dingen zijn nu eenmaal mooi en gemakkelijk. Daarom heeft hij er meerdere van ๐Ÿ™‚

Er is hier stilletjes aan de ideale jongensoutfit ontstaan ๐Ÿ™‚ Sommige patroontjes,shirts, broekjes die een aantal keer herhaald zijn. De leather Sweater is er eentje van.

Het patroon


Het truitje is welgekend in naailand. De Leather Sweater is er eentje uit een van de allereerste La Maison Victors. Het blijft een toppertje. Niets origineel dus ik heb weinig te vertellen. Vooral een bericht met schattige foto’s dus ๐Ÿ™‚

De blauwe en oranje trui maakte ik in een maat te groot. Ik werkte wat op de groei. De zwarte is zijn eigen maat en past perfect.

 

De stoffen


Ook de stoffen zijn niet origineel. Iedereen herkent ze wel denk ik. Toch even oplijsten:

Roestkleurige, super zachte Chat Chocolat stof gekocht bij Huis van Katoen.ย 

Boordstof uit eigen voorraad.

Supermooie blauwe stof van See you at six, afgewerkt met Cuff. Beide gekocht bij Huis van Katoen. Voor deze trui, maat 104, kwam ik net toe met 1 cuff.

Zwarte Grid See you at six van enkele collecties geleden. Dit blijft mijn favoriete stof. Super zacht en nu na vele wasbeurten nog steeds even mooi! Geen idee meer waar ik het kocht.

 

Zoals je ziet: niet veel origineel maar ik vind ze super schattig en handig!

Dit krijg je als je aan Seppe vraagt om eens boos te kijken. Krijg je al schrik? ๐Ÿ™‚

En dit krijg je als vermoeide Seppe een stukje koek moet delen met zijn broer.

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

  1. Ook mijn favoriet patroon voor de jongens wat truien betreft. Hoewel ik de laatste dagen er maar 1 naaide en 3 mitchโ€™en. Die oranjebruine vind ik de mooiste ๐Ÿ™‚

  2. Ik ga toch eens in mijn magazine archieven moeten duiken, want volgens mij heb ik de originele La Maison Victor waarin dit patroontje staat ergens rondslingeren. En zoonlief kan nog wel een paar extra truien gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.