De hobo Strandtas

Een vriendin had nood aan een leuke Strandtas en vroeg mij om hulp. ๐Ÿ˜ Natuurlijk wil ik helpen. Zij koos de stof en ik werkte uit.

Het patroon


Opnieuw kwam het fantastisch boek van de zuster van met te hulp. Het is niet de eerste handtas dat ik hieruit maak. Ik blijf dus fan! Ik denk dat dit zeker mijn meest gebruikte boek ooit is ondertussen!

Swat,… Ik ging deze keer voor de Elisabeth tas. In het boek staat een winters exemplaar maar met de juiste stof straalt het nu zomer uit!

Voor het eerst had ik wat problemen met het ineenzetten van de tas. Maar dit kan volkomen aan mezelf liggen. Ik werd namelijk wat overmoedig en tekende de patronen over zonder hulptekens. ๐Ÿ˜

Het toffe aan veel naaien uit dit boek is dat je technieken leert. Zo kon ik een mooi binnenzakje maken in de tas. (Binnenzakje is origineel van de tatanne tas)

De stoffen


Ik liet mijn vriendin kiezen uit de uitgebreide Piekewieke webshop. Ze vond heel veel moois en ging uiteindelijk voor deze canvas. Helemaal zomers.

De hengels had ik nog liggen, geen idee meer van waar.

Ik vroeg me luidop af hoe ik de tas zou fotograferen en Seppe bood zelf zijn hulp aan. Fantastisch hoe je hem zijn best ziet doen! Dank u lieve schat!

Voila, hier weer een mooie tas ter wereld en een vriendin gelukkig. Wat wil je nog meer ๐Ÿ˜

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.