De grote stofjesruil

Ik had al lang een idee. Een grote stofjesruil.

Iedereen heeft wel een stofje in zijn kast dat hij mooi vind maar niet onmiddellijk weet wat ermee aan te vangen. Zo mooi dat je het ooit kocht maar voor de een of andere reden komt het nooit je kast uit en wordt er dus niets mee gemaakt. Hier wou ik iets mee doen.

14595814_10154898599004505_5583585469234714216_n

Dankzij Meet the Sewer vond ik de ideale dames om mijn idee uit te werken.

Iedereen pakte zijn “vergeten stofje” in. Een klein schattig cadeautje. Alle cadeautjes op een hoop en uitdelen maar. Iedereen kreeg een nieuw pakje, een nieuw stofje. Een uitdaging om iets mee te maken.

Helaas ben ik foto’s vergeten trekken van de pakjes en heel het gebeuren maar binnenkort geef ik je foto’s van al de creaties! ๐Ÿ™‚

Mijn creatie


Ik kreeg mijn stofje van Carolien. De supertoffe madam achter de blog madebycaro. Kijk zeker eens op haar blog want ze maakt superleuke creaties!

Ik kreeg een prachtig tricotje, eentje dat zij kocht maar nooit verwerkte. Maakt me heel blij want nu is het van mij! ๐Ÿ™‚

Het was even nadenken. Op het eerste gezicht was het een totaal ander iets dan wat ik ooit zou kopen. Maar hoe meer ik het zag, hoe verliefder ik werd op het stofje. Jaja helemaal mijn ding.

Het originele idee was om het te gebruiken als voering voor mijn vestje. Maar mijn nichtje zag het en heeft het opgeรซist. Het werd dus een kleedje voor haar.

img_5632

 

Het stofje is zo leuk dat het niet veel nodig heeft. Een simpel patroontje. En het moest een kleedjes zijn (dat draagt mijn nichtje het liefst ๐Ÿ™‚ย  )

Het was rap gekozen. De Simple dress van kaatje naaisels was ideaal. Het is inderdaad een simpel patroontje met toch een super resultaat. Daar hou ik nu eens van se ๐Ÿ™‚

Ik ben super tevreden! Een prachtig kleedje! Nichtje blij en ikke helemaal. Aan foto’s kan ik helaas nog niet geven, het is namelijk nog niet afgeven.

Het enige wat ik echt niet snap…. Ik blijf het me afvragen:

Wat doet die giraf tussen de hertjes??

 

Ikย  vond het ontzettend leuk om te doen, dus wil het binnenkort nogmaals organiseren. Wil je graag meedoen? Hou mijn blog in het oog voor meer info!

Wat je ook kan interesseren:

7 reacties

  1. De Simple Dress, altijd een topper! Leuk om te zien dat je met mijn stofje je nichtje blij hebt gemaakt! Geweldig idee die stofjesruil!! Mijn naaisel is bijna klaar….. En ivm met die giraf tussen die hertjes, awel goeie vraag ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Inderdaad geen evidente combinatie! Groetjes, Carolien x

  2. Heel mooie creatie is het geworden. Het is een sprookjesachtig stofje en in sprookjes kan alles dus daar lopen giraffen tussen de hertjes. Ik vind die stofjesruil heel leuk en deelnemen doe ik graag maar ik ben niet goed met deadlines. Dus mogelijks sluit dit mij uit. Moet met mijn stofje nog aan de slag. Het is een hoofdbreker want weet niet wat ik er moet van maken…. maar ik kom er wel uit.
    Op mijn blog is ook een eerste verslagje te lezen.

  3. Ideaal patroontje voor zo’n stofje! Mooi gedaan en je nichtje zal wel heel blij zijn!

    Ik moet ook nog beginnen… zit met het probleem dat ik moeilijk voor mezelf een rokje kan maken als ik niet weet in welke maat het gaat moeten zijn na de bevalling… ofwel moet ik er een meisjesjurkje van maken, maar ik zou niet weten voor wie :/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.