De grafische trui

Ik ben niet altijd mee met alle trends maar sommige zijn zo leuk dat ik het toch ook maar maak ๐Ÿ™‚

De trui met grafische lijnen, je zag ze al op vele blogs verschijnen. Steeds met een zeer leuk resultaat. Dus tja, Ik kon niet achterblijven!

Het patroon


Zoals jullie allen wel weten komt dit patroon uit het mooie “stof voor durf het zelvers 3” boek.

Het patroon zit enorm ingenieus in elkaar. Je hebt in geen tijd een hele toffe trui. En een hele leuke zak! Hoe bedenk je het? Respect.

Over de pasvorm ben ik minder tevreden. Ik maakte voor hem een maatje groter. Die blijkt op verschillende plaatsen zelf al te krap te zitten. Andere plekken zijn dan weer los of te lang. Ik heb dus de indruk dat de trui lang en smal valt.ย Ik maakte ze ook uit een niet heel rekbare tricot, dat had ik beter niet gedaan.

Nu ik ze eenmaal maakte onthoud ik dus: maatje groter, rekbare tricot en beetje verkorten.

Ben ik de enige met dit probleem?

๐Ÿ™‚ Of heb ik teveel naar jullie foto’s gekeken en te weinig jullie tekst gelezen? Ik moet eerlijk toegeven dat ik tegenwoordig vaak enkel prentjes kijk door tijdsgebrek!

De stof


Ik bestelde op korte tijdย  jeanstricot bij De stoffenkamer en bij Madeline de Stoffenmadam. Geen idee meer van welke deze kwam, maar zeker van een van deze twee topwinkels! ๐Ÿ™‚

Het is een jeans zomer sweatstof. Een hele mooie stof maar dus een beetje te weinig rek voor de trui. Rond de buik heeft hij nog ruimte maar de mouwen en halsboord spannen echt wat hard.

 

Al bij al toch heel blij met de trui! Volgende keer een beetje aanpassen qua maat! Ja hoor u las het goed, er komt een volgende keer ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.