De girly triangle

Wie mij een beetje kent weet dat ik absoluut niet goed ben in Frans. Op school het vak waar ik schrik voor had en de taal die ik amper durf te spreken.

Nu vond ik een fantastisch naaiboek, maar enkel in het Frans. Mijn naaimachine motivatie zet me ertoe het toch eens uit te testen ๐Ÿ˜.

En ik moet zeggen… Het ging nog wel!

Patroon


Ik maakte de girly triangle. Ik hou van natural wear. Geen mousse, geen beugels, gewoon natuurlijke stof ondersteuning. In het begin was dat even wennen, maar nu wil ik niet meer anders! Ik moet wel toegeven dat ik niet veel te ondersteunen heb. ๐Ÿ˜

Het patroon komt dus uit dit boek. Het Frans lukte wel. De uitleg is vrij beknopt. Het maken van dit behatje is gelukt dankzij de workshop die ik eerder volgde. Zonder lingerie ervaring had ik het boek anders te beknopt gevonden vrees ik.

Maar het patroontje is zeker goed en het past ๐Ÿ˜

(Nee, een aan foto durf ik nog niet)

De stoffen en materialen


Ik merkte dat belgie nog niet veel lingeriemaak materiaal aanbied. Helaas. Maar de Nederlandse buren konden me helpen. Het was een lang zoeken (op een website materialen bestellen waar je weinig van weet is moeilijk) maar ik deed een mooie bestelling bij lijfgoed en kan nu een aantal setjes maken ๐Ÿ˜

Voor deze Triangle gebruikte ik: zwarte soepele lycra, jeanskleurige mesh als voering, zwarte bandjes, rekbare biais, dunne rekbare kant, zwarte tailletelastiek en jeanskleurige lingerie elastiek.

Wordt dus zeker vervolgd!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.