De babykamer (met nog eens een lua slaapzak)

Een babykamer. Super leuk, je kan je qua inrichten helemaal laten gaan.
Opnieuw wel een moment van samenwerken. En af en toe een compromistje.

Hij houd van: superhero’s en gekleurde muren.
Ik hou van: witte muren, vintage speelgoed en leuke quotes.

Aanschouw enkele accentjes in de kamer ๐Ÿ™‚ We kregen beide een beetje onze zin.

Toen ik zag dat Madeline een zeer toepassend superhero stofje verkocht kon ik het niet laten om hiermee opnieuw een leuke lua slaapzak te maken. Een maatje groter deze keer. (Alle info over het patroon vind je hier en hier)

Wat je ook kan interesseren:

12 reacties

  1. De dozen zijn effen zwart van ikea. Ik liet mijn silhouette cameo de teksten uitsnijden. Zodat ik het er met Flock kon opstrijken.
   In het rusthuis waar mijn grootmoeder verbleef hebben ze een kalender zo groot als de kader. Ik vroeg hen de dag van seppe zijn geboorte bij te houden. ๐Ÿ˜€
   De kamer van jou dochter is ook echt super! Ontzettend gezellig!

 1. Heel tof, volledig mijne dada ๐Ÿ˜‰ Hier is de babykamer wit-zwart-munt ingericht en Batman komt zeker hier nog aan bod als hij wat groter wordt! Ik ben ook fan van vintage fisher price, maar de oudste zoon heeft er niet veel mee gespeeld, hopelijk de jongste wel ๐Ÿ˜‰
  Hoe heb de op de zwarte dozen die witte print gekregen?

  1. Ik heb ook lang gedacht om munt te gebruiken maar mijn ventje is voor geel ๐Ÿ˜€ compromis waar ik mee kon leven ๐Ÿ˜€
   Onze seppe is verzot op de vintage hond, telefoon en tv. Dus hier wordt het veel gebruikt! Alle veel in de mond gestoken ๐Ÿ˜€
   de witte print is uitgesneden met mijn cameo en dan met Flock erop gesneden! Met cameo dus heel gemakkelijk!

 2. Superleuk, die spreuken op die boxen! Ik heb net een cameo gekocht, mijn handen jeuken!
  Die kast hebben wij ook, maar dan als een soort roomdevider, dus niet tegen de muur. Het favoriete spelletje van het ventje is door die onderste vakken kruipen, dus als je op zoek bent naar een nieuw speeltje ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.