Cadeautjes deel 1

Je leest het al in de titel. Ik heb de voorbije maanden vaak zelfgemaakte cadeautjes gegeven πŸ™‚ Momenteel ben ik de foto’s aan het ordenen en kom ze dus allen tegen. Er zullen een aantal blogberichtjes volgen πŸ™‚ Wie weet krijg je hierdoor zelf wat inspiratie.

Ik ga er niet te veel tekst bij verzinnen. Vooral de foto’s en enkele belangrijke linken geef ik je graag mee.

Ik gaf mijn neefje Hugo vorig jaar een trui met zijn naam op. Dit jaar vroeg hij er opnieuw naar. Hij wou een stoere versie, dus ik ging aan de slag.

Dit is een Mitch sweater van La Maison Victor. Gemaakt uit een jeanssweaterstof dat ik nog in de kast had liggen. Ik kocht een zwart shirtje en de pet stond ook op zijn lijstje. Trui en shirt kregen zijn naam dankzij mijn silhouette cameo en pers. Flexfolie kocht ik bij FeeΓ«rieke.

Dit is de trui waar het mee begon. Ook een Mitch Sweater. Deze was helaas te klein geworden, vandaar zijn vraag om een nieuwe.

Verder gaf ik hem nog 2 shirts. Voor zijn 7de verjaardag. De shirts kocht ik aan bij feeΓ«rieke, ook deze werden persoonlijk gemaakt. Ze vertrokken naar Amerika, waar ze Disney World zouden bezoeken. Star Wars fan Hugo for President!

Voorkant (T-shirts moesten nog gestreken worden)
Achterkant

Als laatste kreeg hij nog een centje mee πŸ™‚ Eendje dat zwemt in het geld.

Voila, neefje tevreden en jullie misschien wat inspiratie πŸ™‚ Ik ga nu verder foto’s sorteren. Er zijn nog heel veel ongeblogde naaisels dus ik hoop hier wat tijd voor te vinden!

Wat je ook kan interesseren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.