Boodschappentassen

De voorbije maanden werden hier een hoop boodschappentassen geproduceerd. Origineel begon het met een simpel babycadeautje, ik maakte de tas om de cadeautjes in te verpakken. Een beetje in de plaats van een kaartje. Dit viel enorm in de smaak en vandaar… Ziehier een hele reeks tassen 🙂

 

Geen zelfgenaaide tas maar een gekocht exemplaar. Effen gekocht en zelf versierd met tekening van het internet. (Ik vind helaas de juiste link niet meer terug). Materiaal van bij Feeërieke. 

 

Eigen ontwerp, stoffen die ik al langere tijd in de kast heb liggen. 

Eigen ontwerp tas, gezeefdrukte eenhoorns. Tekst met flexfolie. Baalkatoen van Ikea. 

Tassen en flexfolie van Feeërieke. 

 

Voila, als je voortaan een cadeautje krijgt van mij, kan het wel eens zijn dat ze in een leuke tas verpakt is 🙂 Vinden jullie dit een leuk extratje bij een cadeau?

 

Wat je ook kan interesseren:

6 reacties

  1. Welk patroon nam je voor zo’n tas? Ik zou mijn voorraad katoentjes die te klein zijn ( omdat mijn jongste al 146 draagt) willen opgebruiken en er tassen van maken ( om uit te delen of zoals jij dingen in te verpakken 😁maar ik zoek dus een goed patroon om er bandwerk van te maken

    1. Ik nam een eigen patroontje voor de tassen die ik zelf maakte. Eigenlijk gewoon 2 rechthoeken dus. Zal vanavond eens zien voor de afmetingen!

    1. Het is een bestandje dat ik van het internet haalde. Vind de link helaas niet meer terug. Moest ik het nog eens tegenkomen laat ik het zeker weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.