Over mij

IMG_4087

Ik ben Anske en dit is mijn blog. Wat je hier ziet ben ik. Ik ben een creatieve, georganiseerde chaoot.
(Lijkt tegengesteld maar mij lukt het om chaotisch en georganiseerd tegelijkertijd te zijn). Voor de rest ben ik vrij normaal.
Geboren (1986) en getogen te Burcht, een klein gemeenteke van Antwerpen.
Voor mij ideaal: op fietsafstand van t’stad en toch rustig genoeg zodat we steeds op straat konden spelen. Een stadskind dat van rust houdt dus! Dit is en blijft mijn stekje. Ons huisje biedt uitzicht op de schelde en is de ideale plek om me te laten gaan in mijn creativiteit.
Het vriendje en ik zijn samen sinds 2007, al een lange tijd dus. 2 zoontjes Seppe (2015) en Eli (2017). 2 super katten om het gezin volledig te maken.
Ik studeerde toegepaste jeugdcriminologie. Ik werkte jarenlang met jongeren die het moeilijk hebben.  Sinds ik zelf mama ben viel dit me zwaar. Ik koos ervoor iets volledig anders te doen: momenteel run ik een buurtwinkeltje op de hoek van mijn straat. Ook hier kan ik me creatief uitleven 🙂

Zot van: Naaien, mooi papier, kringloopwinkels, TV series, prulletjes, Schoenen, boeken,….
Haat: Te drukke weekenden, patatjes, stofzuigen en iedere dag opnieuw het eten kiezen.

Alles over hoe ik heb leren naaien vind je in dit bericht. 


Bloggen is voor mij een manier om andere toffe creatievelingen te ontmoeten en om te laten zien wat ik zelf creëer. Laat gerust commentaar, complimentjes,… achter! Het sociale aspect is net wat ik wil!
Ik wil me wel al excuseren voor schrijffouten, lichte vorm van dyslexie zorgt ervoor dat spellingfouten niet vermeden kunnen worden.
Welkom iedereen! Veel CreaPlezier!
Liefs Anske

6 reacties

  1. leuk om je wat beter te leren kennen en ivm de fouten. ik schrijf er ook hoor en je zou mijn tiener eens moeten zien schrijven die heeft een zware vorm van dyslexie

  2. Hai Anske! Het lukt me voorlopig niet om te reageren op je blogposts, en ik zie ook nergens meer contact info. Daarom laat ik je dat hier even weten (ik zou namelijk erg graag wél reageren op al dat moois!). Doe ik iets mis? Of zijn er misschien aanpassingen aan je instellingen gebeurd? Groetjes!

    1. Zo raar. Ik krijg van anderen nog reacties dus ik snap niet waarom de jouwe niet lukken 🙁 normaal niets veranderd. Ik ga morgen eens alles goed checken! (Als ik aan mijn vaste pc zit, de tablet is nogal moeilijk!) Ik hou jer op de hoogte!