Beddegoed voor het peuterbedje

Ons klein patatje slaapt steeds onder zelfgemaakt beddegoed.

 

Zo ging ik te werk:


 

  • Hij slaapt steeds inย een superschattige slaapzak aangezien hij vaak op zijn deken gaat liggen. Ik maak steeds hetzelfde patroon: de lua slaapzak. Hier kunnen jullie er alles over lezen (inclusief de ideale stofjes)
  • In de winter slaapt hij onder een peuter donsje. Hiervoor maakte ik een overtrek. Zeer simpel, zwart-wit ruitje. Gekocht bij Moens voor geen geld. Een overtrekje maken is enorm simpel en zo gebeurd ๐Ÿ™‚
  • Voor warmere momenten (en daar wachten we nu op) maakte ik een dekentje. De ene kant een prachtig lappendekentje met leuke katoentjes van Pieke Wieke. De andere zijde een super zacht wafelkatoentje dat ik kreeg van mijn grootmoeder. Een biaiseke errond en klaar ๐Ÿ™‚

Jullie zien de super schattige Gunther vos in zijn bedje liggen. Gehaakt door de bonnie ๐Ÿ™‚ Een gratis haakpatroontje! Het vosje dient vooral om te spelen, hij slaapt niet met een knuffel. Wel steeds met een extra tutje in zijn hand. (Heel de dag zonder tutje, maar voor te slapen blijft hij er 2 nodig hebben).

Ik mag met blijheid melden dat er geen kindje is wakker geworden tijdens de fotoshoot ๐Ÿ™‚ Onze super flinke slapen!

 

 

Wat je ook kan interesseren:

6 reacties

  1. Een supermooi dekentje! Mijn zoontje slaapt altijd in een slaapzak. Dekentjes zijn geen optie, aangezien hij nooit mooi blijft liggen. Hij doet elke nacht de 360ยฐ-dans :-). Hier slaapt het zoontje ook altijd met twee tutjes of drie of … Hij kan niet genoeg tutjes hebben ๐Ÿ™‚ De tutjes van je kleine mijnheer komen me trouwens bekend voor :).

  2. Oh zo mooi!! Aangezien hier het gekochte beddegoed nog in prima staat was, heb ik niets gemaakt voor Cas, maar als ik het zo zie, vind ik het wel prachtig!

  3. Mijn kleindochters slaen hier bij ons in de zomer onder handgemaakte quiltjes. De ene met fleece aan de achterkant en de andere op de klassieke manier gequilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.