Aster Trui

La Maison Victor, het is en  blijft mijn favoriete naaiboekje. In elk boekje staat wel iets dat me aanspreekt. Ook de nieuwe versie leverde weer zin om te naaien.

Een snel klaar projectje met leuk resultaat, I love it!

Het patroon 

Ik maakte de Aster trui. Een eenvoudige trui maar de mooie hals geeft het een beetje extra. 
De trui zit ongelofelijk snel in elkaar. Alles werd in elkaar gezet met mijn overlock. 
Het was even zoeken naar een gepaste maat. Vroeger maakte ik steeds maat 38, maar nu 10 kg minder dacht ik dat het tijd werd voor een kleiner maatje. De tabel checken bracht me in de war. Volgens mijn maten en de tabel had ik maat 40!
De tabel negerend heb ik dan maar maat 36 gemaakt. Ze past perfect. Ik vind ze enkel nogal kort uitvallen. Mijn buik komt af en toe piepen als ik mijn armen omhoog doe. 
Volgende keer dus iets  verlengen. 

De stoffen 

Ik werkte met een ontzettend zachte sweater stof van bij de Stoffige Zolder. Een stofje dat enorm gemakkelijk verwerkt. De boordsstof werd aangekocht bij Moens.

Het leuke aan het  boekje deze maand is dat ik erin sta ๐Ÿ™‚De Grace jurk is al heel lang het populairste bericht op mijn blog. Het is ook een veel gedragen kleedje. Nu dus ook een fotootje in het boekje zelf. Leuk!

Wat je ook kan interesseren:

8 reacties

  1. Leuk he, om erin te staan ๐Ÿ™‚

    En die Aster trui vind ik ook heel mooi! Leuke versie! Ik heb 'm ook gemaakt, maar de volgende keer voeg ik ook wat centimeters toe al ben ik maar een kleintje.

  2. Mooi! Wil 'm ook graag maken. Zal 'm toch ook maar verlengen dan. Heb m'n sweaters graag wat langer. ๐Ÿ™‚ En waw, 10 kg! Je ziet er goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.