Allemaal broekjes

Nog steeds geen kleintje, hij heeft duidelijk nog geen zin om te komen. Hij werd 4 dagen geleden verwacht maar tot hiertoe nog steeds geen beweging.

Wij zijn er klaar voor: de living is afgewerkt, de kinderkamer is geschilderd en ingeladen en alle kamers kregen een grote kuis. Ik heb mezelf goed beziggehouden zodat de tijd voorbij vloog. Maar nu… Is het wachten.

Mijn geduld en mobiliteit minderen steeds, tijd om me bezig te houden dus! Iemand tips??

Ik maakte zonet 3 nieuwe broekjes voor onze mini, met het inladen van zijn kast merkte ik dat maatje 56 minimaal vertegenwoordigd was in de broekjesafdeling :-).

Om niet te veel te moeten nadenken (mijn zwangere brein maakt me  niet slimmer!) gebruikte ik patroontjes die ik al eerder maakte. Op 2 uurtjes tijd, 3 broekjes uit restjes stof!

Patroontjes 

De bovenste broekjes zijn gemaakt van een patroontje uit knippies. Ik maakte ze al eerder, hier kan je alle informatie terugvinden. Deze keer maakte ik ze in tricot, zodat het leuke joggingsbroekjes zijn geworden.
Het onderste broekje is het beroemde, gratis legging patroontje van emma en mona. 

De stofjes 

Voor babybroekjes heb je amper stof nodig. De restjesbak werd een klein beetje leger gemaakt.
De eerste 2 broekjes werden gemaakt uit gewone tricot, geen idee meer waar ik het haalde.
Het onderste stofje won ik bij kiwifabrics. Een super site! Zeker een kijkje nemen! Nogmaals bedankt voor de leuke stofjes!

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.