1 jaar Seppe

Ik wou een prachtig blogbericht schrijven: een beetje grappig, afwisselend emotioneel. Mijn verhaal van 1 jaar mama zijn, 1 jaar extreme liefde.

Maar man, dat is moeilijk. 1 Jaar mama is ongelofelijk! Zo groots, zo fantastisch en zo vermoeiend. Veel te veel om op te schrijven.

Dus we houden het kort:

Kleine man, grote liefde, fantastische Seppe

Mama en papa zien je ongelofelijk graag!

img_9056

De emoties van 1 jaar, het werk voor het feestje, de leuke momenten die we samen hebben gepland. Fantastisch.

En net nu beslist hij om ineens vanuit het niets te stappen! Ongelofelijk fier!

 

Dat blogbericht komt er zeker nog maar nu ga ik al die emoties nog wat beleven! Genieten van zijn eerste verjaardag.

Wanneer ik wat bekomen ben van alles krijg ik het wel op papier!

En dan even voor de pret:

 

Op wie trekt hij het meest? ๐Ÿ™‚

ken-1

 

ptdc0035
Mama 1 jaar

Zijn feestje is al geweest. De taart vond hij super! ๐Ÿ™‚

img_9250

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. Wauw, wat gaat de tijd snel! Ons kleintje is ondertussen al drie maand, en wat is ons leven veranderd… Ik heb hier al een schriftje, waar ik regelmatig leuke momenten in neerschrijf, omdat je dat volgens mij anders zeker vergeet. Nu natuurlijk niet vergeten om te blijven schrijven ๐Ÿ™‚

    1. OOh goed idee! Ik schrijf veel te weinig op (lees enkel af en toe in een blogberichtje maar voor de rest nog niets). Ik merk dat ik al veel te veel vergeten ben! Blijven schrijven dus! Ik ga er ook mee beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.