1 jaar! Dat betekent give away!! :)

Mijn blog bestaat 1 jaar!! Waaaauuwww wat is dat snel gegaan.

Als ik eens terugkijk ben ik toch wel enorm gegroeid.
Niet alleen mijn site veranderde regelmatig, ook mijn naaigedrag, foto’s,… Alles werd onder handen genomen.

Nu is mijn blog uitgegroeid tot iets wat ik echt ‘ik’ vind.
Ik vind het tof mijn verhaal kwijt te kunnen ( al ben ik eerder iemand van veel foto’s en niet al te veel tekst).
Ik vind het SUPER dat ik leuke complimentjes krijg van mensen die mijn blogje volgen!
En nog leuker vind ik het contact met andere naaisters dat het met zich meebrengt!!!!!
Merci allemaal!!!!

In mijn volgend blogberichtje ga ik eens kijken naar de toekomst: wat wil ik nog veranderen, wat wil ik houden en hoe pak ik dit aan.

Maar eerst is het tijd om te vieren! En dat doe ik door jullie iets te geven!
Wat ik geef? Dat hangt helemaal van jullie zelf af!

Ik kwam het idee eerder tegen op een blog (helaas vergeten welke, sorry!).

Ik laat jullie kiezen wat je kan winnen! 

Wat moet je doen:

 1. volger zijn van mijn blog (als je volger bent via email meld je er dit best even bij)
 2. meedelen wat je wil winnen!!!!!! 
 3. Dit berichtje delen of een linkje op je blog levert een extra kans op. (meld dit dan ook even bij je reactie)

7 juli maak ik de winnaar bekend! De winnaar zal ik kiezen naargelang wat ik leuk vind om te doen! Kom dus maar af met originele (maar toch haalbare) ideeรซn!!!

Veel succes! Ik ben benieuwd wat het geven zal!

Wat je ook kan interesseren:

15 reacties

 1. Wauw leuk! 1e blogverjaardagen zijn toch wel speciaal he…
  Mij zou je zeker een plezier kunnen doen met zo'n originele trouwring… Mijn zilveren trouwring is helemaal volgekrast en er was geen plaats om onze namen te graveren, dus altijd al wat teleurgesteld geweest hierover…
  Ook het patroontje van zo'n geldbeugeltje zou mij goed van pas komen, ik heb hier al maanden zoiets liggen, maar ik zie er geen beginnen aan ๐Ÿ™‚
  Veel liefs

 2. Ik volg je nog maar net, maar toen ik je blogje eens overlopen heb sprongen de portefeuilles die je maakte volgens het Swoon Pattern mij meteen in het oog. Graag zou ik dus zo'n portefeuille winnen!

 3. Als ik zou winnen dan zou ik kiezen voor รฉรฉn van jouw mooie zelfgemaakte pampermanden want dat zou hier hรฉรฉl erg van pas komen ๐Ÿ™‚

 4. Een heel leuk idee om je volgers te laten kiezen,., ik zou een dorothy day trippen heel tof vinden. Zoiets wil ik al lang, maar het komt er niet van. Ik wil iets handigs om vanalles van en naar mijn werk mee te doen, maar jammer genoeg geraakte ik nog niet verder dan een draagtas van de plaatselijke schoenenwinkel

 5. Wat een leuk idee! Ik volg je pas sinds afgelopen week, na eerst je hele blog terug te hebben gelezen haha ๐Ÿ™‚ . Ik volg je nu via bloglovin.

  Graag zou ik meedoen. En uhm wat? Iets leuks voor mijn pasgeboren tweeling Jens & Lana ๐Ÿ™‚

  Ik heb nog niet eerder met een give away zo meegedaan. Dus ik heb de manier van linken van Lotte Pothe gekopieerd ๐Ÿ˜‰ Je bent dus vereerd met een nieuwe pagina op mijn blog hihi
  Dit is de link: http://www.frisenvrolijk.nl/winnen/

 6. Proficiat met je eerste blogverjaardag! Ik volg je eigenlijk al een tijdje. Je maakt toffe dingen! Ik ga de link delen op mijn blog. Ik zie dat je juweeltjes maakt. Dat zou wel leuk zijn om te winnen!

 7. Ik zag je berichtje op mijn blog en dacht ga ook ff bij jou kijken….heb je gelijk een giveaway. Dit kan geen toeval zijn….hahaha. Jij maakt ook leuke dingen hoor! En ja wat gaat dat snel zo'n jaartje he ๐Ÿ™‚ Mocht je iets voor mij willen gaan maken, in augustus verwacht ik m'n 2e kleine. Altijd leuk n kraamcadeutje. Ennne ik ga je volgen hoor!

 8. Hey, gelukkige verjaardag. Ik kwam je al eens tegen hier, hierbij zet ik je gelijk op mijn blog in de bloglijst. Ik heb gezien dat je fan bent van potjes en blikjes en doosjes en… Awel, ik ook!
  Ik vond onlangs op http://hildeathome.blogspot.be/2012/12/geluk-in-een-potje.html een fantastisch idee. Ik ga ze zeker zelf eens proberen. Maar het zou leuk zijn om deze van jou cadeau te krijgen ook. Ik vermoed dat jij hiervoor fabuleus schone stoffenrestjes liggen hebt… Groetjes,

 9. Gefeliciteerd! Een super leuke give-away! Lastig om te kiezen hoor, ik zie zoveel moois! Een ring met daarin de naam van mijn man en 2 dochters zou ik wel graag willen winnen. Of een (zelfmaakpakket voor de) Dorothy Day Tripper.

  Succes met het maken van de keus!

  Groetjes Trijntje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.