1 en 3: het was feest!

Hoera! Het was hier feest! Eli werd 1 jaar, de dag erna werd Seppe 3! 1 Gezamenlijk feest natuurlijk! En de broers genoten van de aandacht, zonder jaloers te zijn. Ik hoop dat dit de komende jaren zo zal blijven!

Een feest in dit gezin: dat betekend dat mama gaat knutselen πŸ™‚ Geen naaimachine deze keer maar de Silhouette cameo en mijn Fuse gingen aan de slag.

De outfits


Door tijdsgebrek werd er niet genaaid, maar gekocht dit jaar. Beiden kregen een outfit van Hema, maar de shirts werden versierd met flex πŸ™‚

Eli is onze wilde eenjarige. Een super schattig guitig ventje. Ik kan moeilijk geloven dat hij al zo groot is. Mijn baby lijkt plots verdwenen.

Seppe werd 3, echt een super schattig, wijs ventje. Sinds zijn eerste woordje heeft hij nooit meer gezwegen. Hij praat zelfs in zijn slaap πŸ™‚ Mister tetter. Ik trok enkel foto’s toen hij net wakker was na zijn middag dutje, hij is dus niet altijd zo slaperig als op de foto.

Zo zien jullie ineens hoe ik mijn jongens ervaar: “The wild 1” en “Young, wild & 3” πŸ™‚ Ik maakte 2 templates hiervoor die ik traceerde en uitwerkte in Flex. Lang leve de cameo en mijn pers.

Ik geef jullie graag mijn templates door, wie weet zijn jullie er iets mee πŸ™‚

De traktaties


Seppe trakteerde op school met heerlijke zelfgemaakte muffins (eerlijk gezegd gewoon een muffinmix klaargemaakt) maar hΓ© hij deed het grotendeels zelf en was super fier!

Eli trakteerde met kleurplaten en wasco krijtjes. De kleurplaten haalde ik van het internet en drukte ze zelf af, wasco’s van Bol.com. Ze werden met de fuse mooi verpakt in een plastiekje en voila! Super snel, leuk cadeautje!

De jongens gaven ook een kleinigheid aan meter, peter en grootouders. Enorm leuk en dankzij de fuse zo gemaakt. Foto’s afdrukken, in mapjes steken, fusen en klaar πŸ™‚

Foto’s van geboorte tot nu, met tekening of handafdruk, leuk dank u prentje van het internet en dat allemaal af en toe versierd met leuke glitters! πŸ™‚

 

De versiering


Met de foto’s die over waren en dankzij de fuse banner maakte ik nog een leuke fotoslinger.

 

Het was een super feestje met happy boys πŸ™‚ Daar doen we het voor!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.